EN Restorane – alaus darykloje „Avilys“ yra gaminamos dvi „gyvo“ nepasterizuoto ypatingo skonio alaus rūšys, be dirbtinės angliarūgštės:
„Avilio“ šviesusis – gamyboje naudojami dviejų rūšių salyklai, apyniai bei mielės. Avilio šviesiajame aluje yra 4,8±0,5 % alk.
Medaus pusšviesis – gamyboje naudojami trijų rūšių salyklai. Rusvai (pusiau tamsiai) spalvai išgauti naudojamas skrudintas salyklas bei natūralus bičių medus. Medaus pusiau tamsiajame aluje yra 5,0±0,5 % alk.
Restorane – alaus darykloje austrų įranga Beer Lilly Brewerieser verdamas aukščiausios kokybės Premium klasės alus. Tai „gyvas“ nefiltruotas alus, pagamintas iš geriausių rūšių salyklo, aromatizuotų apynių, nenaudojant angliarūgštės. Jeigu salyklas sudaro alaus pagrindą ir lemia jo skonį, tai apyniai yra kontrastas grūdų saldumui. Jie taip pat suteikia alui svaiginantį aromatą. Viso alaus gamybos proceso trukmė siekia net 30 parų.
„Avilio“ svečiams rengiamos pažintinės ekskursijos po daryklą, alaus degustacijos.