Apie Avilį

Restoranas Kaune, įsikūręs Kauno senamiestyje, XVIII a. rūsiuose, kviečia:

Pasimėgauti alumi, kuris verdamas restorano rūsio salėje. Čia gaminamas GYVAS, nefiltruotas, nepasterizuotas alus, mūsų firminis – su medumi. Ekskursijos – degustacijos metu supažindinsime su Avilio alaus gamybos specifika, aprodysime mūsų alaus daryklą.

Įvertinti ilgametę restorano virtuvės patirtį. Jūs būtinai turite paragauti firminių Avilio patiekalų: sūrio spurgyčių, alaus sriubos su apynių sviestu, alaus ledų… Mes siūlome europietiškos virtuvės patiekalus su lietuviškais ingredientais.

Įsigyti vardinių Avilio dovanų: alaus taurių bei stikliukų, lietuviško medaus iš nuosavo Avilio bityno, rankų darbo šokoladinių triufeliukų su medaus alumi bei dovanų kuponų šventinei vakarienei ar ekskursijai-degustacijai.

Praleisti laiką jaukioje, neįpareigojančioje aplinkoje su draugų kompanija ar verslo partneriais ir pasimėgauti ilgamete restorano patirtimi bei išskirtinumu.