Avilys
Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)
  • Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)

Pirmieji patiekalai

15 €

Jautienos carpaccio

su gražgarsčių pesto ir krienų padažu

12 €

Lašišos tartar

su jūros dumbliais, džiovintomis alyvuogėmis ir miso padažu

9 €

Karšto rūkymo skumbrė

su deginta bulve, marinuotais svogūnais ir krapų majonezu

12 €

Traškios krevetės

su žaliojo kario padažu

12 / 10€

Cezario salotos su krevetėmis arba vištiena

kepta ant grotelių