Avilys
Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)
  • Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)

Pirmieji patiekalai

16 €

Jautienos tartar

su lėtai virtu tryniu, kaparėliais ir karnišonais

15 €

Sūdytos lašišos carpaccio

su apelsinu ir mėtų kremu

11 €

Silkė su porų grietine,

jaunomis bulvytėmis ir marinuotu svogūnu

15 €

Traškios krevetės

su žaliojo kario padažu

14 / 12€

Cezario salotos su krevetėmis arba vištiena

kepta ant grotelių