Avilys
Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)
  • Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)

Pagrindiniai patiekalai

18 €

Kiaulienos sprandinės kepsnys

su jaunomis bulvytėmis ir chimichuri padažu

22 €

Anties krūtinėlė su burokėliais

ir gervuogių padažu

21 €

Sviestažuvės file su bulvių piure

ir obuolių sidro padažu

28 €

Troškintas aštuonkojis su jūros gėrybėmis,

jaunomis bulvytėmis ir laimo lapų – vyno padažu

18€

Risotto su baravykais ir špinatais