Avilys
Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)
  • Avilys
  • Apie mus
  • Alaus gamyba ir ekskursijos
  • Valgiaraštis
  • Kontaktai
  • Lietuviškai (Lietuviškai)
    • English (English)
    • Русский (Russian)

Pagrindiniai patiekalai

20 €

Kiaulienos sprandinės kepsnys

su jaunomis bulvytėmis ir baravykų padažu

25€

Anties krūtinėlė su burokėliais,

bulvių gratinu ir gervuogių padažu

25€

Otas su rankų darbo gnocchi, shimeji grybais

ir baltojo vyno – citrinų padažu

28 €

Troškintas aštuonkojis su jūros gėrybėmis,

jaunomis bulvytėmis ir laimo lapų – vyno padažu

19€

Risotto su baravykais ir špinatais