Valgiaraštis
Staliukų rezervacija: +370 655 02626
Firminiai patiekalai
Mūsų firminis alus
Užkandžiai prie alaus ir kitų gėrimų
Šaltieji užkandžiai ir salotos
Sriubos
Karštieji vegetariški patiekalai
Žuvies ir jūros gėrybių karštieji patiekalai
Paukštienos patiekalai
Kiaulienos patiekalai
Jautienos, ėrienos ir veršienos patiekalai
Desertai

Jautienos Carpaccio

su kaparėliais, greipfrutais, saulėje džiovintais pomidorais ir parmezanu

8 EUR

Lašišos Carpaccio

su cukinijomis, parmezanu ir bazilikų padažu 

7 EUR

Silkė su kapotais baravykais

ir karšta bulve su lupyma 

5 EUR

Keptos veršienos salotos

su avokadų kremu, pomidorų tar- taru ir tortilijos trikampėliais 

6,5 EUR

Salotos su ožkos sūriu ir Avilyje džiovintomis alyvuogėmis

burokėliais, graikiniais riešutais, citrinų karamele 

5 EUR

Mocarelos ir špinatų salotos su raudonuoju pesto

vyšniniais pomidorais, mėlynuoju svogūnu ir traškia duonele 

5 EUR

Žaliosios salotos su sūdyta lašiša

cukinijomis, putpelių kiaušiniais ir naminiu padažu 

6 EUR

Cezario salotos

 su vištiena kepta ant grotelių, ančiuvių padažu ir parmezanu

6,5 EUR